Menu

Ritmusváltás

Egy ideje gondolkodom azon, hogy jó volna nem belehalni abba munka mennyiségbe, mint ami mostanában körbevesz. Misi mókus fogai is beletörnének annyira kemény pontosnak, precíznek, mindig update-nek lenni. Nem késni kérésekkel, számlázni időben, reagálni akkor, amikor igazán fontos… Néha mennek ezek, de néha csak egy végtelen mókuskeréknek tűnik és látszólag mindennel csúszok.
Ebből a körforgásból úgy döntöttem, hogy változtatni fogok. Kiszámíthatóbb munkavégzést magamnak és tervezhetőbb szolgáltatást az ügyfeleimnek – ez lett a célom erre az évre.

Az ügyfeleimről

Egyébként az ügyfeleim is rohannak. Pont úgy, mint én. Persze, odajut aztán az ember, egyszer csak elvégzi a feladatot és mindenki megkapja azt, amire szerződött. Ami számomra sikert jelent. Gluténmentes kenyeret is gond nélkül teszünk az asztalra, amiért cserébe elfogadható minőségben végzem a munkámat. Kb 15-18 ügyféllel dolgozom. Van köztük kicsi, nagy, legnagyobb. Van osztrák-magyar, van egy norvég ügyfelem aki apró feladatokkal keres meg. Egyéni vállalkozó, aki a bürokrácia körül sepreget morzsákat magának. Sőt! Ékszerkereskedő is. Van aki a technikai megoldásokban nagyon járatos és van aki félelemmel lép az online térbe. Akár így, akár úgy az edukáció minden esetben része a munkafolyamatoknak, amit alapvetően szeretek.
A ritmusváltást az év első három hónapjában tervezem. Ezzel a saját workflomat is optimalizálom és azt is megfogalmazom, hogy a megrendelői oldalról milyen elvárásokat támasztok.

Terveim a 2022-es évre

Két okom van a dolgok újratervezésére: Szeretném nem csak meglátni, hanem meg is ismerni az unokáimat. Ehhez egy egészséges life-work balanszra van szökségem. Olyanfajta vállalkozást szeretnék vinni, ami a megélhetésen túl örömöt is hordoz és értéket is termet – nem csak pénzügyi szempontból. A változás mindig fájdalmas ezért elképzelhető, hogy régi ügyfelektő búcsút kell vegyek és új ügyfelek érkezésére fel kell készüljek.
A ritmusváltást az év első három hónapjában tervezem. Ezzel a saját workflomat is optimalizálom és azt is megfogalmazom, hogy a megrendelői oldalról milyen elvárásokat támasztok.

Új ügyfelek targetálása

A lehető legjobb mód új ügyfelekre szert tenni, ha bemutatom hogyan dolgozok. Az alábbi pontokra osztottam szét a workflow-t. 
Brief & Koncepció
UX / UI
Fejlesztés & Animációk
Kampányok & Karbantartás

Lenne egy projekted? 
Lenne ötletünk!

konzultáció

Baráth Tamás

Végzettségeim szerint szociális munkás és designer. Mindkét területen 10 év feletti  tapasztalattal.
Feleségemmel négy gyermeket nevelünk, jelenleg nem Magyarországon. 

Contact us

Chat to our friendly team

We’d love to hear from you. Please fill out this form or shoot us an email.

Email

Our friendly team is here to help.
hi@oxymaven.com

Office

Come say hello at our office HQ.
Company street 24, 2100 Belgium

Phone

Mon-Fri from 8am to 5pm.
+32 465 45 37 15

Live chat

Our friendly team is here to help.
Start new chat
€120.00 for each month, for 12 installments
Stripe test mode activated
No payment items has been selected yet
Tagline

Short heading here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
cross