Menu

15-17 ügyfelem van és már nem mindig vagyok olyan lelkes, amikor a következő szerződést kell megkötnöm. Egyből levágom a szíjat, ha megint érkezik egy kérés vagy feladat, vagy bármi, ami valamiért nehezen érint. Olyan dolgokat csinálok, amik nem is nagyon kötik le a figyelmemet. Amivel pedig szívesen foglalkoznék, arra túlságosan kevés jut. 

Milyen koncepció? 

Jól hangzik, hogy grafikus meg weboldalszerkesztő – bocsánat a kifejezésért, de ez utóbbi számomra komoly kihívásokkal jár. Lelki és szellemi munka egyaránt - persze, mi nem az? Tudom, de néha szeretek nyavalyogni. Íme, az áttervezés alatt álló hétköznapjaim:

A legnagyobb hátránya ennek

A nagy terv

És így alakulhatna a további nap

Darálós

Ez egy virtuálisan együtt töltött nap, amikor az ügyféllel elérhetőek vagyunk egymás számára.

Koncepciós

Ez is egy virtuálisan együtt töltött nap, amikor az ügyféllel elérhetőek vagyunk egymás számára.

Kérdezz-felelek!

Van-e olyan cég a piacon, aki ezeket be tudja vállalni?

Mennyit hajlandó egy cég fizetni?

Sok minden ide kívánkozik. Kérdés, kinek az óradíjáról beszélgetünk. Mennyi tapasztalat, milyen eszközök, milyen mentalitással terveződnek a vásárlási felületek. (Ha nem konkrét terméket akarnak rád sózni, akkor tudd, csak a megfelelő pillanatra várnak!) Ilyen árakon gondolkodom: 120-150 ezer Ft között valahol/nap/2 szakember (ez lehet fejlesztő, designer, motion designer, szövegíró, stb...) 

Miért jó a megrendelőnek?

Mert a döntéshozó érveket is kap egy anyag mellé.Sokkal gyorsabban lehet javításokat és tévedéseket orvosolni.Koncentrált figyelmet kap és folyamatos munkát.

Működhet?

Remélem. A kiszámíthatósága vonzónak tűnik nekem. A kérdéseimre én is azonnal válaszokat kapok. Az ügyfélnek adott esetben várnia kell, de lévén, hogy vannak gyerekeim, tudom hogy a vágykésleltetés mint olyan, elég sok dologra van pozitív hatással.Ha hozzászólnál, itt megteheted: www.facebook.comhttps://www.facebook.com/groups/564951727910000/Copy LinkRemove embedDeleteha érdekel a folytatás, kattints!––––––––––––––––––––––––

Baráth Tamás / ph03

Végzettségeim szerint szociális munkás és grafikus. Mind a két területen több mint 10 év tapasztalattal. Jelenleg vállalkozásfejlesztésben tevékenykedem. Gondoltam, ide írom, hogy digitális eszközökkel, mert ez olyan megnyerően hangzik. Aztán, arra gondoltam, hogy nem kell olyan sokat aludnunk és el is fogynak a világból azok az eszközök, melyekre nem digitális eszközként tekinthetünk. Feleségemmel négy gyermeket nevelünk, jelenleg nem Magyarországon. 

cross